Модератор: Анна Соколова
Andre Eiermann (Швейцарія, Базель) — Засновник академії кави, чемпіон Швейцарії в категорії бариста 2017, Victoria Arduino Australia
Samo Smrke (Швейцарія, Мейлен) — Вчений, кавовий хімік, автор кавових книг
Дмитро Ленік (Київ) — Шеф-бариста кав'ярні Takava
Мелодріп, лілідріп, джина, торч, мілк мейт, оріон, ред клікс.
Maxwell Colonna-Dashwood (Англія, Бат) — Управляючий директор Colonna Coffee, автор The Coffee Dictionary, співавтор Water For Coffee
Кавові тренди COVID
Володимир Лабков (Київ) – Шеф-бариста та співвласник проекту OKAY GOOD STAY
Какао в напоях: міф чи новий тренд? Що впливає на смак какао і яке какао підходить для напоїв?