Реєстрація на Coffeerence vol.2
Живеш кавою? Тоді ця зустріч — для тебе. Це як The Coffeerence версії 2020, тільки ще крутіша. А ще – перший день абсолютно безкоштовний!
E-mail
Вказуйте виключно пошту gmail, яка зареєстрована у YouTube
Telegram юзернейм
Ми додамо тебе в Telegram чат з іншими учасниками
Ким працюєш?
Тільки для внутрішнього дослідження
Як ти дізнався про івент?
Ну нарешті!
Перший день
9 квітня, п'ятниця
10:00–10:10
10:00–10:10
Ви готові до вриву? Реді-стеді-гоу! Почнемо кавову вакханалію з розповіді про програму
Блок 1. Кавова прелюдія
10:10–13:40
10:10–10:40
10:10–10:40
Вплив кави на рівень щастя (хто би сумнівався)
Олександр Скороход
10:40–11:10
10:40–11:10
Вплив кави на нашу психіку – плюси, мінуси, побічні ефекти
Наріман Дарвішов
11:10–11:40
11:10–11:40
Ментальне здоров'я втомлених героїв
Ольга Глушейко
11:40–12:10
11:40–12:10
Вплив профільних медіа про каву (звучить як назва курсової, але гарантуємо — буде цікаво)
Ярослав Друзюк
12:10–12:40
12:10–12:40
Як не розчаруватися в кавовій кар'єрі (і де шукати той самий розвиток)
Настя Миколюк
12:40–13:10
12:40–13:10
Соцмедіа для кавового бізнесу
Сергій Митрофанов
13:10–13:40
13:10–13:40
Перерва 30 хвилин, час і пообідати
Блок 2. Back to roots: зерно
13:40–17:05
13:40-14:10
13:40-14:10
Я живу та працюю в Ефіопії (і як воно?)
Діана Папікян
14:10-14:55
14:10-14:55
HACCP на виробництві кави. Фальсифікат, конкуренція (та інші пристрасті)
Христина Радчук
14:55-15:25
14:55-15:25
Сорсинг зеленого зерна
Наталка Остапюк
15:25-16:10
15:25-16:10
Вплив транснаціональних компаній на виробництво кави
Дмитро Слукін
16:10-16:35
16:10-16:35
⚡️Перегляд відео для Barista Battle 2021
Євген Горбань
16:35–17:05
16:35–17:05
Перерва 30 хвилин, встигнеш заварити міцної
Блок 3. А побалакали?
17:05–18:15
17:05-18:05
17:05-18:05
Бариста-експат (як, навіщо, де — розповідайте все!)
Влад Сосницький, Христина Бахтоярова, Роман Петлюк, Саша Криворотько
18:05–18:15
18:05–18:15
Перерва 10 хвилин, вистачить, щоб розім'ятися
Блок 4. Вриииив
18:15-19:15
18:15-19:15
18:15-19:15
Алкогольний Спікінг клаб. Балакаємо про життя людини за баром
Вітя Правосудов, Олег Якобенко, Саша Скубач
Воу, буде ще!
Другий день
10 квітня, субота
10:00–10:10
10:00–10:10
Тобі може здатися, що це дежавю, але ж ні. Знову старт конференції з розповіддю про програму
Блок 1. Бізнес в стилі панк
10:10–13:20
10:10–10:50
10:10–10:50
Світова експансія Idealist. Феномен українського Starbucks
Сергій Корецький
10:50–11:20
10:50–11:20
Бізнес в стилі панк. Дріпи, пиво, капсули. Що буде далі? (а й справді — що?)
Артем Врадій
11:20-11:50
11:20-11:50
Інтер'єр кав'ярні у 2021 році. Без чого не буде сучасної кав'ярні?
Альона Бондар
11:50-12:20
11:50-12:20
Перерва 30 хвилин, сподіваємось, обід ти замовив?
Блок 2. Шо по трендах
12:20–15:55
12:20-13:05
12:20-13:05
Що ми дізналися, створюючи Decent Espresso
Джон Бакман
13:05-13:35
13:05-13:35
Наука ароматів і смаків. Як це працює
Віктор Комаренко
13:35-14:00
13:35-14:00
Чай третьої хвилі (і ми не шуткуємо)
Дмитро Філімонов
14:00-14:25
14:00-14:25
Меми й вплив на індустрію: як це можливо
Odno Expresso
14:25-14:55
14:25-14:55
Перерва 30 хвилин, встигнеш заварити дріп
14:55-15:55
14:55-15:55
Бізнес, кава, команда
Дмитро Бородай
Блок 3. Гроші і менеджмент
15:5517:25
15:55-16:25
15:55-16:25
Як бариста або бізнес може використати час, заощаджений технологіями, щоб залучити клієнтів та покращити якість послуг
Дейл Харріс
16:25-16:55
16:25-16:55
Фінансова грамотність. Оптимізація в період пандемії (тут краще взяти блокнот, все серйозно)
Саша Ремесник
16:55-17:25
16:55-17:25
Як кав'ярні вижати максимум із системи автоматизації
Семен Велентій
Блок 4. Кавові діалоги
17:25–18:35
17:25-18:25
17:25-18:25
Дискусія: Чому я змінив(ла) професію
Микита Вирченко, Родіон Панфілі, Андрій Чуковський
18:25–18:35
18:25–18:35
Перерва 10 хвилин, раптом треба носик припудрити
Блок 5. Farewell party
18:35-19:20
18:35-19:20
18:35-19:20
Презентація кавової гри
Дионіс Макрій
info@bigbangers.com.ua