Програма The Coffeerence
28 травня 2020
10:00 – 11:50
10:00 – 11:50
SCA. Світові кавові чемпіонати очима експертів
Модератор: Анна Соколова

Jackie Malone (Ірландія, Дублін) — Регіональний комунікаційний директор SCA
Поява SCA. Miciя та цілі SCA у світі

Stavros Lamprinidis (Греція, Афіни) — Чемпіон світу з приготування кави в джезві 2014 р. Суддя World Coffee Event. Кавовий тренер. Ведучий чемпіонатів
Підготовка до чемпіонатів. Навіщо бариста кавовий тренер?

Марина Пензій (Київ) — AST тренер. Координатор SCA Ukraine по навчанню. Sensory training. Суддя чемпіонатів
Історія заснування та розвитку SCA в Україні
11:50-12:30
11:50-12:30
Що буде з кавою? Від фермерів та експортерів до барист та споживачів
Сергій Ремінний (Київ) — Кавовий експерт, власник ТМ Coffee Expert та компанії IONIA, 1-й координатор SCAE в Українi
13:00 – 15:30
13:00 – 15:30
Як змінився кавовий бізнес
Модератор: Анна Соколова

Фелікс Безрук (Дніпро) — Власник мережі кав'ярень «Фунт Кави»

Dixon Ip (Гонконг) — Власник мережі кав'ярень Sensory ZERO. Суддя WCE і кавовий тренер

Francesco Sanapo (Італія, Флоренція) — Власник обсмажки і кав'ярні Ditta Artigianale

Ralf Rueller (Німеччина, Берлін) — Власник The Barn

Klaus Thomsen (Данія, Копенгаген) — Співзасновник Coffee Collective

Володимир Задірака (Київ) — Власник мережі кав'ярень "ONE LOVE coffee", засновник проекту City Coffee Guide
16:00 – 17:30
16:00 – 17:30
Лайфхаки приготування кави вдома. Майстер-класи від кавових чемпіонів
Модератор: Анна Соколова

Слава Бабич (Київ) — Чемпіон світу з приготування кави в джезві 2018. Brand barista Хлібний
Майстер-класс: Лайфхак приготування кави в джезві

Michalis Dimitrakopoulos (Греція, Афіни) — Чемпіон світу із кава-алкоголю 2016 р. The Rabbit Punch, The Underdog
Майстер-класс: Лайфхак приготування кавового коктейлю з алкоголем в домашніх умовах

Олександр Беницький (Київ) — Триразовий чемпіон України з латте-арту, чемпіон України в категорії бариста 2019, тренер і співвласник школи Custom coffee school
Майстер-класс: Латте-арт в домашніх умовах
18:00 – 20:30
18:00 – 20:30
Зелена кава. Як змінився трейдинг під час пандемії і чи слід чекати сюрпризів від країн, що виробляють каву?
Модератор: Анна Соколова

Дмитро Слукін (Нікарагуа, Сан Хуан дель Сур) — Q Grader, green coffee buyer в FEST COFFEE MISSION

Тімур Дудкін (Іспанія, Барселона)
— Research and Development Director (R & D Director) в Mare Terra Coffee

Joanne Berry (Норвегія, Осло) — Керівник з поставок в Nordic Approach

George Koustoumpardis (Панама, Панама) - Переможець World Coffee In Good Spirits Championship 2015, Coffee Quality Director at Ninety Plus Coffee
29 травня 2020
10:00 – 12:30
10:00 – 12:30
Кава і алкоголь. Як за допомогою правильної колаборації підняти успішність кавового бізнесу?
Модератор: Анна Соколова

Маша Урсу (Київ) — Бренд-амбасадор Campari Group Ukraine, співвласниця Wood You Like Bar

Владислав Демоненко (Київ) — Переможець Ukrainian Coffee In Good Spirits Championship 2019

Павло Полторакін (Київ) — Керівник Yellow Place

Martin Hudak (Австралія, Сідней) — Переможець World Coffee In Good Spirits Championship 2017, World Bartender 2019
Майбутнє кавових коктейлів

Артем Бакуров (Київ) — Чемпіон України із кава-алкоголю 2018 р., фіналіст World Coffee in Good Spirits 2018
13:00 – 15:00
13:00 – 15:00
Обсмажка в умовах карантину
Модератор: Анна Соколова

Віктор Шраменко (Київ) — Засновник обсмажувальника Fresh Black та кав'ярні Black

Тимур Козонов (Одеса) — співзасновник Foundation Coffee

Rubens Gardelli (Італія, Форлі) — Засновник Gardelli Specialty Coffees. Чемпіон World Coffee Roasting 2017-18

Sonja Björk Grant (Ісландія, Рейк'явік) — Суддя World Coffee Event, співвласниця Kaffibrugghusid

Юрій Сірош (Київ) — Керівник ONE LOVE coffee roasters
15:30 – 17:30
15:30 – 17:30
Кавові тренди в світі
Модератор: Анна Соколова

Andre Eiermann (Швейцарія, Базель) — Засновник академії кави, чемпіон Швейцарії в категорії бариста 2017, Victoria Arduino Australia

Samo Smrke (Швейцарія, Мейлен) — Вчений, кавовий хімік, автор кавових книг

Дмитро Ленік (Київ) — Шеф-бариста кав'ярні Takava
Мелодріп, лілідріп, джина, торч, мілк мейт, оріон, ред клікс.

Maxwell Colonna-Dashwood (Англія, Бат) — Управляючий директор Colonna Coffee, автор The Coffee Dictionary, співавтор Water For Coffee
Кавові тренди COVID

Володимир Лабков (Київ) – Шеф-бариста та співвласник проекту OKAY GOOD STAY
Какао в напоях: міф чи новий тренд? Що впливає на смак какао і яке какао підходить для напоїв?

17:30 – 18:00
17:30 – 18:00
Оголошення переможця #всебудекавачеллендж вiд ТМ "Галичина"
18:00
18:00
Barista Online-Party
Made on
Tilda